London Direct

Üdvözöljük a Londondirect-nél

Mi egy tapasztalt, CELTA képesítéssel rendelkező angol tanárok vagyunk, több éves adminisztratív tapasztalattal az angol, mint idegen nyelv oktatás (ELT) világában Londonban. Különböző nyelvi kurzusokat szervezünk, valamint szállás biztosítással és személyszállítással is foglalkozunk.


Ha a London Directet választja, biztos lehet benne, hogy egy jól ismert és világszerte elismert angol nyelviskolák széles választékát kínáljuk majd Önnek, ahonnan az igényeinek megfelelően választhat a legkülönfélébb angol általános tanfolyamoktól kezdve, a nyelvvizsga felkészítő, üzleti és szakmai angol nyelv tanfolyamokon keresztül, a legnagyszerűbb nyári nyelvi programokig. Ezenkívül, szoros kapcsolatban vagyunk London legnagyobb és legnépszerűbb egyetemeivel.


Ha csak nyelvtanulás, felsőfokú tanulmányai folytatása vagy csupán szórakozás céljából szeretne tökéletesen és hatékonyan megtanulni angolul rövid idő alatt, akkor a London Direct az Ön megbízható partnere a legmegfelelőbb nyelviskola kiválasztásában.

 

különleges ajánlat

Újdonságok

2011-01-30CAMBRIDGE- PERFECT UNIVERSITY TOWN

Clare bridgeA day trip to Cambridge is a lovely experience and the best way to see its medieval charms is by renting a wooden punt. This flat-bottomed boat moves gently along the River Cam while you can admire the stately towers, chapels, intriguing bridges and colleges with university students basking on the green lawns.

This lovely town originated when disgruntled scholars from Oxford University established a settlement by the river in the early 13th century. A whole range of splendid colleges came into being over the ensuing centuries. Cambridge contains upward of 30 colleges spread out a considerable area. But the oldest and finest are concentrated along the east bank of the River Cam. This area is known as The Backs because it overlooks the backs of six of the riverside colleges.

It is from here that you can see the most famous view of Cambridge - King’s College and King’s College Chapel, with Clare College on the left. The chapel may be open, even when other college buildings are not, and it is well worth a stop. Walking south from Magdalen Bridge, the first college you’ll see is St John’s with a turreted gateway leading to beautiful courts. Trinity College boasts Great Court and Clare College has one of the oldest and most graceful of city’s bridges - Clare Bridge. Queens’ College is one of Cambridge’s most memorably beautiful, with its Tudor courts and gatehouse.

But Cambridge is not just colleges. There are some interesting old churches - St Benet’s Church dates from around 1025. Look out for the round holes above the double belfry windows. These allowed owls to nest, which kept the mouse population at bay!

Fitzwilliam Museum on Trumpington Street is one of the great small museums, whose granite and marble halls contain paintings by Old Masters, antiquities, applied arts, manuscripts and armour. Also worth a visit is the Cambridge Museum of Technology - on the banks of the River Cam - unique working museum which stands as a homage to steam.

Eating and drinking in Cambridge is not a problem. With such a large student population, there are plenty of cheap eateries, as well as gourmet restaurants. There are lots of coffee shops and pubs in the centre.
Around the market square you can find great second-hand and antiquarian book shops and good antique shops at the southern end of the main street.

Outside Cambridge is an gem of a house Audley End near Saffron Walden in Essex. It is one of the grandest Jacobean houses in England - well worth a visit.

WHEN TO GO
any time as there are always lots of cultural events. Music, theatre and entertainment flourish throughout the year
GETTING THERE
National Express coach service from Victoria Station is frequent. Train from King’s Cross station
GETTING AROUND
Cambridge is a compact city and easy to walk
SEE
www.visitcambridge.org

2010-03-22Excel Service

 

Az EXCEL ANGOL NYELVISKOLA a legjobb szolgáltatást igyekszik nyújtani diákjai számára

2009 júniusában az Excel angol nyelviskola megint 20 pontot kapott "Points of Excellence" mind a négy British Council akkreditációs rendszer területén, amely magában foglalja az iskolavezetést, erőforrásokat és környezet, a tanítás és a tanulási színvonalat és a hallgatói jólét szolgáltatásait.

Ebben az évben az iskola diák kávézója teljes átalakításon ment át. Igy a kávézó egy hűtőszekrénnyel, egy tea és kávé automatával, mikrohullámú sütővel és a két hideg vizes automatával gazdagodott. A diákok pénzt is megtakaríthatnak azáltal, hogy saját ebédjüket elfogyaszthatják az iskola kávézójában és ráadásul még egy 20%-os kedvezményű utalványt is kapnak, amelyet a kávézóban felhasználhatnak élelmiszerek és üdítők vásárlására.
Az első napon a tanulók saját Excel zöld bögrét kapnak az iskolától ajándékba, amelyet haza is vihetnek, mint egy különleges ajándékot, amely egyben emlékeztető az Excel iskolában eltöltött csodálatos időről Londonban.

A kollégium folyamatosan javít szolgáltatásain és gondoskodik arról is, hogy a diákok megismerjék a városrészt, ahol az iskola elhelyezkedik. Ezért, az első napon a diákok kapnak egy átfogó útmutatót az iskoláról és annak elhelyezkedéséről, és tesznek egy sétát a mesés Muswell Hill-en. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a diákok megismerjék tanárjaikat és osztálytársaikat egy röpke helyi kirándulás keretében.