London Direct

About us - Rólunk

 

Mi egy tapasztalt, CELTA képesítéssel rendelkező angol tanárok vagyunk, több éves adminisztratív tapasztalattal az angol mint idegen nyelv oktatás (ELT) világában Londonban. Különböző nyelvi kurzusokat szervezünk, valamint szállás biztosítással és személyszállítással is foglalkozunk.


Mint tapasztalt szakemberek, könnyen kommunikálunk különböző országokból származó diákokkal, és ami a legfontosabb gondoskodunk ügyfeleink kívánságairól. Mint  tapasztalt angol tanárok, megértjük a diákok tanulási problémáit és elvárásait, és ezért elfogulatlan tanáccsal ellátjuk őket és folyamatos támogatásunkkal gondoskodunk róluk még a tanulmányiak megkezdése előtt és tanulmányaik alatt, mindaddig amíg az az Egyesült Királyságban tartózkodnak.

 

Hallgató-központú tanfolyamaink hatékonyan segítenek önnek az angol nyelv gyakorlati alkalmazásában. Amit nyújtani tudunk az egy különböző és magas szintű nyelvtanfolyamok egy multikulturális környezetben és természetesen megfizethető árakon. A szakmában régóta elismert partneriskoláink több éves angol nyelvoktatási és nyelvtanárképzési tapasztalattal rendelkeznek Nagy Britanniában, amelyek mind a British Council és az English UK által akkreditált oktatási intézményeik közé tartoznak. Személyes kapcsolatban vagyunk partner iskoláinkkal, és teljes magabiztossággal ajánljuk ezeket az iskolákat ügyfeleink számára.

Ha javítani szeretne angol nyelvtudásán a mindennapi használatában, vagy esetleg tökéletesíteni szeretné nyelvtudását munka vagy oktatási célokból kifolyólag, partner iskoláink angol nyelvtanfolyamok és nyelvvizsgák legszélesebb skáláját kínálják, hogy ön könnyedén elérje tanulmányi céljait.

Nem gond ha ön egy felsőfokú nyelvtanuló, vagy csak most kezdi angol nyelvi tanulmányait - mi segítünk megszervezni önnek egy személyreszabott tanfolyamot, mialatt egy felejthetetlen tanulási élményben lesz része Európa és a világ egyik legizgalmasabb városában, Londonban.

 

Hogy miért a London Direct?

 

Quality - Minőség

 • Magas színvonalú képzés és tanárok,
 • Minden oktató anyanyelvi CELTA vagy minősített DELTA diplomával rendelkezik,
 • Iskoláink multimédia központokként is szolgálnak a legkorszerűbb felszerelésekkel és erőforrásokkal, mint például internethozzáférés, WiFi, TV, audio-vizuális eszközök, számítógépek, interaktív táblák, kávézók és tanulmányi központok,
 • Minden tanfolyam szorosan kapcsolódik egy részletesen kidolgozott szociális programhoz,

 

Personalised Courses - Személyreszabott tanfolyamok

 • 1-től 52 hétig tartó tanfolyamokat kínálunk minden szinten különböző óraszámban és különböző korcsoportok számára,
 • Kínálunk általános angol (General English) tanfolyamokat, nyelvvizsga tanfolyamokat, speciális tanfolyamokat, tengerentúli tanárképző tanfolyamokat (az EU által finanszírozva), továbbá izgalmas nyári tanfolyamokat Cipruson fiatalkorúak és felnőttek számára és még sok mást,
 • Kívánsága szerint különböző típusú szálláshelyeket is biztosítunk, mint például angol családoknál (Homestay), kollégiumokban és diákszállókon (Hostels and Residence).

 

Professional Service - Professzionális szolgáltatás

 • Felmérjük igényeit és elvárásait, és segítünk  kiválasztani a megfelelő tanfolyamot az ön számára ,
 • A kiváló ügyfélszolgálat számunkra a legfontosabb - gyorsan és hatékonyan válaszolunk kérdéseire és gondoskodunk elvárásairól,
 • A nyelviskolák eredeti árait használjuk minden további költségek hozzáadása nélkül ,
 • Gyakran különleges ajánlatokat és kedvezményeket is ajánlunk

Válassza ki a tanfolyamot az adott iskola kínálata alapján, vagy pedig kérjük írjon nekünk. A levélben kérjük írja meg a következőket:

 1. Tanfolyam időpontjai, hetek száma, óraszám per hét
 2. Tanfolyam típusa (General English - általános angol, Business English - üzleti angol, Exam courses - nyelvvizsga tanfolyamok és így tovább)
 3. Az ön angol nyelvtudásának szintje (kezdő, alap, közép, felső fok)
 4. Szüksége van-e szállásra és étkezésre
 5. Az ön igényei és elvárásai
 6. Egyébb hasznos információk

 

Válaszolunk kérdéseire és készítünk egy ajánlatot az ön igényei alapján.

 

languagelevels