London Direct

Szállás és Személyszállítás


Tágas szoba saját fürdőszobával bérelhető


Mindössze £ 100 per hét (rezsit tartalmazza, szabad konyha használattal)


Rövid vagy hosszútávú bérlés diákok részére

 

oo kl kl

 További információért és szobafoglalásért, kérjük lépjen kapcsolatba velünk:

info@londondirect.pl
                                          vagy hívja a +44 208 883 8164
info@londondirect.eu
 

A lakás egy újépítésű komplexum a "The Venue" része, amely a divatos Muswell Hill-ben található, Észak-Londonban.
Muswell Hill számos elővárosi útvonalakkal rendelkezik és ezen kívül rengeteg társasági szórakozóhely, hangulatos éttermek, bevásárlóközpontok és szabadidő központok található itt.
Ez egy nagyon biztonságos és zöld terület, mintegy 600 hektárnyi park és erdő borítja és itt található a híres Alexandra Palace, amely panorámás kilátást nyújt Londonra. Ezenkívül még itt található jégpálya, kiállítótermek, étteremek és rendszeres koncertek és szabadtéri látványosságok is gazdagítják ezt a városrészt.

 

 

 

REPÜLŐTÉRI  FUVAR


Jelentős mennyiségű időt és pénzt takaríthat meg, ha az Egyesült Királyságba való megérkezésekor a mi repülőtéri fuvarszolgáltatásunkat választja.

Saját gépkocsivezetőnk személyesen fog önnel találkozni a repülőtéren és biztonságosan eljuttatja önt közvetlenül a szálláshelyére. Sőt mi több, e különleges ajánlatunk más iskolák által ajánlott repülőtéri fuvar szolgáltatások díjának az 1/3-át megtakarítja önnek.

  • Fuvar Heathrow repülőtérről illetve repőlőtérre mindössze £ 35 egy út
  • Fuvar Gatwick repülőtérről illetve repőlőtérre mindössze £ 50 egy út


Egyszerűen csak írjon nekünk és küldje el a következő információkat: különleges  repülőtéri fuvar ajánlat, repülőtér neve, érkezés dátuma és ideje és mi utánanézünk, hogy van-e szabad autónk az ön által kért időpontban és szívesen megszervezzük a fuvart.