London Direct

KÜLFÖLDI TANFOLYAMOK TANÁROKNAK LONDONBAN

Comenius és a Grundtvig támogatás (EU állampolgárok finanszírozására)

A Comenius és a Grundtvig programok alkotóelemei az Európai Unió "Egész Életen Át Tartó Tanulási Program" -jánaknak.
A Comenius program az alsó tagozatú oktatásra (óvoda, általános és középfokú oktatási intézmények) míg a Grundtvig program a felnőttoktatásra összpontosít.
Többek között nyelvtanárok finanszírozását biztosítják azoknak a tanároknak a számára, akik részt szeretnének venni olyan tevékenységekben, amelyek saját szakmai fejlődésüket segítik elő mind a 31 résztvevő országban. Ezeknek a programoknak a célja a pedagógiai tudás és tapasztalat megosztása, a nyelvi képességek javítása és további tartós kapcsolatokat ápolása a különböző európai országok tanárai között.

Célunk, hogy segítsünk a pályázati eljárás jelentkezésében és tanfolyamok megszervezésében partneriskolánkkal az Oxford House College-val. Az Oxford House College több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és már régóta működő és elismert oktatási intézmény a nyelvoktatás és a CELTA illetve DELTA képesített tanárképzés területén. A nyelviksola kiválóan felszerelt a tanárok pedig szakmai végzettségük és tapasztalatuk alapján voltak ki kiválasztva.

Ezek a tanfolyamok a következő iskolákban állnak rendelkezésre:
Excel English Oxford House London